Piano lessons

Pianist | Composer | Piano Teacher

Book Trial Lesson

Pianoles Venray

Van Maandag t/m Woensdag geef ik pianoles in het Jerusalem gebouw te Venray (Eindstraat 4). Ik geef les aan kinderen en volwassenen in alle muziekstijlen.

Vul het contact formulier in voor meer informatie of het plannen van een vrijblijvende proefles!

Contact
About Me Foto 1 scaled
IMG 0969 scaled

Lesstijl

 

Wil jij je kind een mooie muzikale basis geven, waar ze hun hele leven lang plezier aan zullen beleven? Of ben je zelf een amateur pianist die zijn vaardigheden wil verbeteren door het leren van boeiende stukken die aansluiten op jouw niveau? Wellicht heb je altijd al piano willen leren als hobby? Laten we dan samenwerken om je passie voor piano te laten bloeien!

Ik leg de nadruk op een combinatie van het opbouwen van een degelijke pianotechniek, het begrijpen van muziektheorie en het ontdekken van de juiste motivatie om te oefenen. Als een pianist met een klassieke scholing, heb ik me de afgelopen jaren tevens sterk ontwikkeld in het componeren van neoklassieke muziek en het schrijven van populaire arrangementen. Je kunt mijn profiel op Spotify of Instagram bekijken om daar een goede indruk van te krijgen. 

Vraag een proefles aan

Online Lessons

At this time there are no time slots available for online lessons. I only teach on location in Venray. For any questions fill out my contact form!

Want to see if I’m a good fit for you as a piano teacher? I can totally imagine that. Let’s have a 30 minute video call, no strings attached. Tell me about your wishes and previous experience with piano. Not a good time slot for you here? Don’t hesitate to contact me in the form below. Find my teaching policy at the bottom of this page.

 

Contact me


Contact

Do you have any questions or want to inquire about a piano related project? I’m looking forward to get in touch with you! 

Contact